Mitä olisi elämä ilman koiria (tai muita eläimiä)?

Tylsää, sanoo Rypäle. Ihmiset valitettavan harvoin iloitsevat pienistä asioista, niin kuin esimerkiksi koirat.  Moni ihminen olisi paljon nykyistä onnellisempi, jos osaisi nauttia elämästään niin kuin koira!

Ei voi muuta kuin tuntea kiitollisuutta omista koirakavereista. Oma kaunis ihana karvapalloni on tuonut paljon iloa elämääni joskin myös huolta ja harmia ajoittain. Mutta siitähän koiran ja ihmisen välisessä suhteessa mielestäni on kysymyskin: eletään kaverin kanssa niin ilot kuin surutkin. Ei ihan aina voi olla superkivaa mutta eipä ole ihmistenkään kanssa, eikä se tee kaverista yhtään huonompaa.

Minua on siunattu myös ihanilla ystävillä ja ystävien ihanilla koirilla. Oman koiran jälkee lähinnä sydäntä on mm. eläväinen pumiperhe joka on hyväksynyt meidän vanhan koiraherran osaksi laumaansa. Minutkin on otettu osaksi klaania, yhdessä ystäväperheen kanssa ollaan käyty mm. näyttelyissä. Pistän linkin pumien kotisivulle vielä erikseen tänne sitten kun jonkinlainen linkkilaatikko joskus saadaan aikaiseksi, mutta siihen asti, käykääpä kurkkaamassa osoitetta www.pumi.fi.

Sitten se toinen juttu... Rusinan kanssa käydään paljon kirpputoreilla ja tällä hetkellä ykköspaikka ostaa vaatteita on UFF. Tänään oli ainakin Tampereen myymälässä Hämeenkadulla kaikki vaatteet korkeintaan neljä euroa ja kyllähän niitä löytöjä tuli sitten tähtyäkin. Rusina ihan innostui löydettyään kivan ruskean takin. Laajan valikoiman lisäksi meitä lämmittää tuo kierrätysaspekti :) Itse ostin pari paitaa jotka ajattelin yhdistää yhdeksi uudeksi. Jos tulee hieno, yritän laittaa kuvan tänne jonnekin, pitäkää peukkuja :)! Ja käykää kurkkaamassa lähintä UFFin myymälää, ties mitä sieltä voikaan löytyä!

Onnellista kevättä ja paljon hännänheilutuksia ihanille koirakavereille!    -Rypäle over and out-